RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kino filmas „Lesė. Naujas nuotykis“ (2023m., Trukmė: 91 min)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2023 m. rugsėjo 20 d. - 17:30
Kaina 5,50 €
Renginys vyko prieš 362 d.
   
 
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Žinomiausias pasaulyje kolis – Lesė sugrįžta į didžiuosius ekranus!

Nuo rugsėjo 1 dienos viso pasaulio vaikų mylimas šuo Lesė vėl džiugins mažų ir didelių šunų mylėtojus kino ekranuose! Išvysime lietuviškai dubliuotą filmą „Lesė. Naujas nuotykis“. Ar galite patikėti, nuo tada, kai pirmą kartą buvo aprašyti Lesės nuotykiai praėjo jau 85 metai, tačiau šio žavaus šuns milžiniškas populiarumas neblėsta iki šiol!

Vasaros atostogos! Lesės geriausias draugas – berniukas Florianas (akt. Nico Marischka) tvirtai apsisprendė – jis nevažiuos atostogauti į Gran Kanarijos salą kartu su tėvais ir jokiais būdais nebepaliks Lesės vienos! Jo ir Lesės laukia daug smagesnė vasara Austrijos kalnuose, esančiame ūkyje pas tetą Kazę (akt. Katharina Schüttler) kartu su naujaisiais draugais Kleo (akt. Anna Lucia Gualano) ir Henriu (akt. Pelle Staacken) bei tetos numylėtine Džeko Raselo terjere Pipa. Atostogos prasidėjo puikiai, kol Florianas, Kleo ir Henris neišgirsta, kad kaime paslaptingai dingsta šunys. Sunerimę vaikai supranta, kad Lesei ir Pipai iškyla didžiulis pavojus ir juos reikia būtinai apsaugoti, bet, deja, nepavyksta… Į tetos namus įsilaužia vagys ir mažoji Pipa – pradingsta. Trys draugai ir Lesė leidžiasi į piktadarių paieškas, kad išgelbėtų Pipą ir visą būrį dingusių keturkojų.

Tai jaudinantis ir nepamirštamas nuotykis visai šeimai apie berniuko ir šuns draugystę, apie prisirišimą, ištikimybę bei kartu įveiktus sunkumus. Lietuviškai įgarsinta istorija įtrauks ir nepaleis, sulaikę kvapą stebėsime herojų nuotykius ir patys smagiai prisiminsime prabėgusią vasarą.

LESĖ. NAUJAS NUOTYKIS. (LASSIE – A NEW ADVENTURE)

PREMJERA LIETUVOJE : 2023 09 01

REŽISIERIUS: Hanno Olderdissen

VAIDINO: Katharina Schüttler, Nico Marischka, Anna Lucia Gualano, Pelle Staacken

FILMO TRUKMĖ:  91 min.

AMŽIAUS CENZAS: numatomas cenzas V

ŽANRAS: nuotykių, šeimos

ŠALIS: Vokietija
Kino filmas „Lesė. Naujas nuotykis“ (2023m., Trukmė: 91 min)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai