RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Istoriko Arūno Bubnio knygos „Lietuviai Štuthofo koncentracijos stovykloje 1942–1945 metais“ pristatymas

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka
Anykščių L. ir S. Didžiulių viešoji biblioteka ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2024 m. rugsėjo 19 d. - 17:15
Kaina - €
Renginys vyksta šiandien!
   
 
Rugsėjo 19 d. 17.15 val. Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centro generalinis direktorius, istorikas dr. Arūnas Bubnys Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje pristatys naujausią savo knygą „Lietuviai Štuthofo koncentracijos stovykloje 1942–1945 metais“. Ši knyga pasakoja apie Lietuvos žmonių – politikų ir inteligentų, darbininkų ir ūkininkų – įkalinimą Štuthofo koncentracijos stovykloje, jų mirtis bei kančias. Apie Štuthofo mirties stovyklą pasaulyje publikuota nemažai knygų bei leidinių, tyrinėta šaltinių bei dokumentų, atlikta šios srities tyrimų. Ši lietuvių istoriko knyga – bene pirmoji, kurioje dokumentaliai ir išsamiai pateikiamos žinios apie Štuthofe kalėjusius ir žuvusius lietuvius.

Rugsėjo 23 dieną minėsime Lietuvos žydų genocido dieną.

Šios dienos minėjimui visą rugsėjo mėnesį Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje eksponuojama paroda „Dievų miške. 46 lietuvių inteligentų grupė Štuthofo koncentracijos stovykloje“.
Istoriko Arūno Bubnio knygos  „Lietuviai Štuthofo koncentracijos stovykloje 1942–1945 metais“ pristatymas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai