RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Retrospektyvinė paroda „Tarptautinė Medalio kūrėjų stovykla Telšiuose“

Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus
Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus ▶
Vilniaus g. 11, LT–29145 Anykščiai
2024 m. rugsėjo 20 d. - 16:30
Kaina - €
Renginys vyks rytoj!
   
 

Maloniai kviečiame į keturiasdešimtuosius metus skaičiuojančios seniausios Europoje Tarptautinės medalio kūrėjų stovyklos darbų parodos pristatymą, vyksiantį Angelų muziejuje-Sakralinio meno centre (Vilniaus g. 11, Anykščiai) š. m. rugsėjo 20 d. 16:30 val. Parodos pristatyme dalyvaus VDA Telšių fakulteto docentas, skulptorius Marius Norkus.


Paroda veiks iki š. m. lapkričio 17 dienos.


Tradiciškai Telšiuose liepos mėnesį susiburia aukščiausio lygio menininkai ir geriausi jaunieji kūrėjai. Jų darbščiose rankose gimsta tai, kas prasminga ir svarbu, kas istoriškai reikšminga, kas įkvepia ir skatina domėtis, vertinti bei pažvelgti į naujas perspektyvas.


Projektą jau daugelį metų iš dalies finansuoja Telšių rajono savivaldybė, įgyvendina Žemaičių muziejus „Alka“ ir Vilniaus dailės akademijos Telšių fakultetas, o tai, kas sukurta, kas tikra ir reikšminga pamatyti suteikė galimybę VDA Telšių galerija.


40-ąją Tarptautinę medalio kūrėjų stovyklą užbaigė šventinis retrospektyvinės medalių parodos atidarymas Telšiuose ir tradicinis padėkos renginys, prisidėjusiems prie stovyklos įgyvendinimo.


Susipažinti su keturias dešimtis skaičiuojančia medalininkystės tradicija Telšiuose bei šiais metais sukurtais menininkų darbais kviesime ir Anykščiuose.

Retrospektyvinė paroda „Tarptautinė Medalio kūrėjų stovykla Telšiuose“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai